Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Αγαπητοί μας Γονείς και Κηδεμόνες,

Πλησιάζουν οι γιορτές και όλοι μας ανυπομονούμε να συναντηθούμε πάλι, για να ανταλλάξουμε ευχές όπως παλιά, αλλά λίγο διαφορετικά… τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπονται.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αγ. Μαρίνας Κορωπίου με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά που ετοίμασε στο χώρο του σχολείου μας όπου θα βρείτε όμορφα δώρα, χρηστικά και διακοσμητικά είδη, χειροποίητες δημιουργίες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου, πάντα προς όφελος των παιδιών μας.

Προς αποφυγή συνωστισμού, αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας:

  • Τρίτη 7/12 12:30 – 16:00
  • Τετάρτη 8/12 12:30 – 16:00
  • Πέμπτη 9/12 12:30 – 16:00
  • Παρασκευή 10/12 12:30 – 14:00

Οι μαθητές/τριες θα επισκεφτούν το bazaar ανά τμήμα για να δουν και να αγοράσουν, εάν το επιθυμείτε.

Οι τιμές ξεκινούν από 1 ευρώ.

Ευχαριστούμε τους γονείς που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους, καθώς και τις εταιρείες της περιοχής μας για τις προσφορές τους. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

Μέσα από την καρδιά μας, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ευχόμαστε οι Άγιες Μέρες που έρχονται να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα!