Εκλογοαπολογιστική συνέλευση & εκλογές

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

            Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου λήγει στις 31/10/2021 και την 1η Κυριακή του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, εκλογή 3μελής Εφορευτικής Επιτροπής και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

            Για να συνεχίσει να υφίσταται Σύλλογος Γονέων και να αποτελεί αρωγό στη λειτουργία του σχολείου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μαζική συμμετοχή των γονέων στις εκλογικές διαδικασίες. Από τη δική σας συμμετοχή κρίνονται πάρα πολλά. Καλείστε όλοι οι γονείς να σκεφτείτε ενδεχόμενη υποψηφιότητά σας στις εκλογές. Παρακαλούμε δηλώστε έως την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου την υποψηφιότητα σας στο email του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6942621411 (Κώτσου Βασιλική).

            Η ύπαρξη, η παρουσία, οι δράσεις και η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι πάντα χρήσιμη, ενισχύει και συμπληρώνει τη δραστηριότητα και το έργο του σχολείου. Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή, τη δημιουργικότητα, την αγάπη και τη συνεργασία των μελών του.

Μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου είναι και η οικονομική επάρκεια, η οποία και φέτος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκαν την περσινή σχολική χρονιά η ετήσια σχολική φωτογράφιση, το bazaar, η έκθεση βιβλίου, οι απογευματινές δραστηριότητες, αλλά ούτε γνωρίζουμε και φέτος πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ο Σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους του για τη χρηματοδότηση ενεργειών, όπως υποστήριξη εκπαιδευτικού έργου, υλοποίηση εκδηλώσεων αλλά και κάλυψη έκτακτων δαπανών για την ομαλή λειτουργία του σχολείου, λόγω αδυναμίας κάλυψης τους από τους αρμόδιους φορείς. Η δική σας συνδρομή κάθε χρονιά μας δίνει τη δυνατότητα να πράττουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας. Αναμένουμε από όλους σας να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, γνωρίζοντας πάντα ότι τα χρήματα αυτά επιστρέφουν στα παιδιά μας με πολλαπλάσιο όφελος.

            Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοφάκελοπου σας στείλαμε με το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας. Η αποστολή του ποσού της συνδρομής θα γίνει και φέτος μέσω των παιδιών στους δασκάλους των τάξεων, τους οποίους κι ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους, από 23-9-2021 έως και 29-9-2021.  Οι οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας, θα χρησιμοποιήσουν τον ένα φάκελο και θα αναγράψουν μπροστά τα ονόματα των παιδιών τους. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, προσκομίζοντας αντίγραφα σχετικών αποδεικτικών, δεν απαιτείται συνδρομή για το σχολικό έτος 2021-2022.

            Μέσα στο φάκελο θα βρείτε ένα έντυπο συναίνεσης παροχής των στοιχείων επικοινωνίας μαζί σας από τη διεύθυνση του σχολείου, το οποίο, εάν συμφωνείτε, θα το υπογράψετε και παρακαλούμε να το στείλετε μαζί με τη συνδρομή σας. Ευχαριστούμε κι εσάς εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.

            Τελειώνοντας, σας ενημερώνουμε πως έχουμε αιτηθεί άδεια χρήσης του χώρου του σχολείου από τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου για να διοργανωθούν οι απογευματινές δραστηριότητες του Συλλόγου, αλλά δεν την έχουμε λάβει ακόμη. Εάν και όταν λάβουμε σχετική άδεια, το παρόν Δ.Σ. ή το νέο, θα προβεί σε σχετικές ενέργειες και αποφάσεις.

Υποβολή υποψηφιότητας

Υποβολή υποψηφιότητας

Ονοματεπώνυμο
Ονοματεπώνυμο
Όνομα
Επώνυμο