Νέα σχολική χρονιά 2021-2022

Aγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο σχολείο μας τα παιδιά της Α’ Τάξης και προσφέροντάς τους ένα συμβολικό δώρο, τους ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτό το πολύ σημαντικό τους ξεκίνημα. Μαζί με τα παιδιά καλωσορίζουμε και τους γονείς τους, που θα αποτελέσουν τα νέα μέλη του Συλλόγου μας.


Για μία ακόμα χρονιά το ΔΣ του Συλλόγου, εκπροσωπώντας το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ευελπιστεί στη συμμετοχή όλων των μελών μας για να φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο του, να αντιμετωπίσει τα τυχόν προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και να συμβάλει έτσι από την πλευρά του στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολικής Κοινότητας.


Οι εκλογές των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων έπρεπε να πραγματοποιηθούν την περσινή σχολική χρονιά, αλλά λόγω της πανδημίας δόθηκε παράταση και η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων λήγει στις 31/10/21. Σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την 1η Κυριακή του Οκτώβρη, ώστε να γίνει απολογισμός έργου του απερχόμενου ΔΣ και εκλογές για το νέο ΔΣ. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά τις επόμενες ημέρες.

Ανακοινώσεις μας θα βρίσκετε στην αυλόπορτα του Σχολείου και στις τσάντες των παιδιών, όπως επίσης θα στέλνονται με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει . Η επικοινωνία σας με το Σύλλογο μπορεί να είναι είτε προσωπική, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook «Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Κορωπίου».


Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ορθή και ακέραιη τήρηση των μέτρων από όλους μας (εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές) κρίνεται απαραίτητη για τη βέλτιστη δυνατή προστασία όλων, αλλά ακόμη περισσότερο και για την ύπαρξη ενός πιο “φυσιολογικού”, ήρεμου, φιλικού και με λιγότερες διαμάχες περιβάλλοντος για τα παιδιά μας.

Υποσημείωση:
-Φέτος ξεκινάμε χωρίς σχολική τροχονόμο. Αναμένουμε το ζήτημα να διευθετηθεί άμεσα. Σε περίπτωση που κάποιος γονέας ή κηδεμόνας ενδιαφέρεται να αναλάβει καθήκοντα, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του σχολείου.
-Σχετικά με το αν τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες από το Σύλλογο Γονέων, καθώς και με ποιον τρόπο, θα λάβετε σχετική ανακοίνωση.