Υπενθύμιση εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης 3 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Κορωπίου σας καλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του, που θα λάβει χώρα στις 3 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1ο: Απολογισμός Πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2018-2021 λόγω λήξης της θητείας του
Θέμα 2ο: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Θέμα 3ο: Διεξαγωγή εκλογών προς ανάδειξη οργάνων και αντιπροσώπων του Συλλόγου 

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου:
➢ Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία αν συμμετέχει, το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον των ταμειακά εντάξει μελών. Αν δεν πραγματοποιηθεί απαρτία συγκαλείται νέα Γενική Συνέλευση.➢ Κατά την τακτική Γενική Συνέλευση, θα διεξαχθούν εκλογές προς ανάδειξή οργάνων και αντιπροσώπων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Τις εκλογές διεξάγει 3μελής Εφορευτική Επιτροπή που εκλέγεται από τη Γ.Σ.
➢ Η διοίκηση του Συλλόγου προέρχεται από εκλογές στις οποίες πήραν μέρος είτε ο ένας είτε και οι δύο γονείς του 1/3 τουλάχιστον των μαθητών του σχολείου.
➢ Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν οι γονείς/κηδεμόνες κάθε παιδιού, εφόσον έως και την ημέρα των εκλογών έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00

Παρακαλείται η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων Γονέων και Κηδεμόνων, αλλιώς ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ και χωρίς Σύλλογο Γονέων δεν εκπροσωπούνται οι γονείς στις Σχολικές Επιτροπές για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει τρόπος για τους γονείς να ακούγεται η φωνή τους ούτε να συμμετέχουν συντονισμένα & ενεργά στο σχολείο και στη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών & των εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών τους.

Είμαστε κι εμείς γονείς όπως εσείς, με πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και η ενεργή συμμετοχή μας στο Σύλλογο είναι καθαρά εθελοντική, αλλά θέλουμε να σας βεβαιώσουμε και απολύτως ανταποδοτική! Γεμίζουμε χαρά και δύναμη βλέποντας ότι μπορούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην βελτίωση της σχολικής ζωής των παιδιών μας. Τα παιδιά μας χρειάζονται την ενεργό συμμετοχή μας μέσα από το Σύλλογο με στόχο πάντα το ενδιαφέρον για τη φοίτηση των παιδιών στο σχολείο, για τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση τους, καθώς και για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων.

Από τη δική σας συμμετοχή κρίνονται πάρα πολλά. Καλούνται όλοι οι γονείς να σκεφτείτε ενδεχόμενη υποψηφιότητά σας στις εκλογές. Παρακαλούμε δηλώστε έως την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου την υποψηφιότητα σας στο email του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6942621411 (Κώτσου Βασιλική) ή ηλεκτρονικά στο https://www.sgam.gr/index.php/candidacy

Σας ενημερώνουμε πως θα πρέπει να τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα (μάσκες, χρήση αντισηπτικών, αποστάσεις κλπ).